Glas Javnosti

NOVI DETALJI ZLOČINA U SJENICI: Šta je prethodilo ubistvu novinara Hamidovića?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sjenicu je uznemirila vest da je Edin Hamidović, ranjeni urednik Fejsbuk stranice Sjeničke novine, za kog je pre nekoliko dana javljeno da je van životne opasnosti, preminuo sinoć u bolnici od posledica ranjavanja sa četiri hica.

Na pokojnog Hamidovića pucano je pre nedelju dana, oko 22.30 sati u Sjenici, a posebno surov detalj ovog zločina jeste da su u njega ispaljena četiri hica pred suprugom i sinom sa kojima je bio u šetnji. Pucnjava se dogodila u ulici Kralja Petra Prvog.

Policija je odmah prionula na istragu motiva a među prvim informacijama bila je ona da su posredi najverovatnije neraščišćeni računi. Jutro posle ranjavanja lokalni mediji su javili da se "još iste noći moglo čuti u Sjenici da sukob između tada ranjenog urednika i osumnjičenog E.L. traje od ranije te da je dovođen u vezu s pisanjem stranice čiji je urednik.

Međutim, u međuvremenu klupko je počelo da se odmotava pa se saznalo da su neraščišćeni odnosi bili samo povod za pucnjavu kojoj je prethodilo još sukoba između pokojnika i osumnjičenog L.E. i njegove porodice.

Kako saznajemo, u prethodnom periodu osumnjičeni za ubistvo urednika Hamidovića i članovi njegove porodice čak tri puta su prijavljivali Hamidovića za pretnje i iznude a ubijeni je osumnjičenog L.E. jednom prijavio zbog pretnji i uvreda.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR