Glas Javnosti

NOVI DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U ALEKSANDROVCU: Komšije u šoku 'Ko je mogao da napadne tako mirnog čoveka'

Hronika
Autor: Glas javnosti

U okolini Aleksandrovca, u naselju Stanjevo, dogodilo se svirepo ubistvo a komšije žrtve još uvek ne mogu da shvate kome je mogao toliko da se zameri čovek koji je živeo izuzetno mirnim životom.

Prema prvim informacijama, leš  meštanina Aca Lukovića (57) sa nekoliko ubodnih rana, nanetih pretpostavlja se nožem, pronađen je u radionici u dvorištu porodične kuće.

Na mestu događaja uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela preminulog nakon koje će biti poznato i više detalja ovog, po svemu sudeći, svirepog zločina.

Komšije tragično nastradalog Lukovića, još u šoku i neverici, kažu da je on u porodičnoj kući živeo sam, mirno i povučeno, kao i da im nije poznato da je sa nekim bio u svađi ili bilo kakvoj vrsti sukoba.

- Po struci je bio mašinbravar, imao je svoju radionicu u dvorištu u kojoj je zarađivao za život. Eto, tu je, na žalost i skončao - pričaju komšije.

Osim u radionici, Luković se bavio i poljoprivredom i, kako kažu meštani ovog mirnog naselja, njegova svakodnevna relacija upravo je bila od njive do svog dvorišta.

- Potpuno je neverovatno da je neko mogao da napadne tako mirnog čoveka. Sve se, verovatno, dogodilo tokom noći, a da se nešto dešava shvatili smo kada smo ujutro videli policiju - dodaju komšije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR