Glas Javnosti

NOVI DETALJI LJUBAVNOG 'TROUGLA' KOD KLADOVA: Muž uselio ljubavnicu, žene se posvađale, a tokom 'trojke' umalo pokolj

Hronika
Autor: Glas javnosti

U okolini Kladova desila se nesvakidašnja situacija, kao iz filma. Muž je doveo ljubavnicu u kuću d "osveži brak", ali žene su se prvo posvađale a onda je "sevnuo" nož u sred "trojke".

Žena (51) je dobila zabranu prilaska porodičnoj kući na mesec dana kada je napala muža (55) i umalo ga preklala nožem dok su bili u krevetu s njegovom ljubavnicom (40).
Ona je prethodno, posle dužeg ubeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, "osvežiti brak".

Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbesnelo suprugu pa ga je išutirala i napala nožem. Muž se jedva odbranio od pomahnitale supruge, a ljubavnica je pozvala policiju.

Izvor kaže da su oni proveli 11 godina u nevenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali je on pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa drugom ženom.

- Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i ona je tad pobesnela, ali je on uspeo nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubeđuje da bi bilo bolje da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htela ni da čuje, ali je muž bio uporan i uverovao je da nije zaljbuljen u ljubavnicu. Rekao je da bi svima bilo od koristi da se ona useli, jer će im oboma pomagati - tvrdi izvor.

On je uveravao suprugu da će od njegove ljubavnice imati samo korist, jer će raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on "ponovo osetiti kao muškarac", pošto zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima odnose sa njim.

- Ključni argument u tom ubeđivanju mu je da će boravak ljubavnice u kući osvežiti njihov brak. Ubeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspevaju da učine da se bračni parovi ponovo zavole i ona je konačno pristala - tvrdi izvor.

Međutim, kada se uselila počele su sitne čarke i prozivke. Uprkos tome mlada žena je vodila računa u domaćinstvu i imala redovne odnose sa domaćinom. Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, muškarac iz jednog sela kod Kladova ih je obe pozvao u krevet.

Tokom predigre, više pažnje je posvetio ljubavnici, zbog čega je žena nasrnula na supranicu, koja je pobegla iz kreveta. Pošto njih dvoje nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju.

Protiv žene je podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera zabrane prilaska kući. Niko od aktera ove priče nije želeo da daje izjave za medije.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR