Glas Javnosti

Vođa navijača Partizana NESTAO PRE MESEC I PO dana, POLICIJA ĆUTI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od vođa navijača Partizana Goran Veličković Goksi (33) nestao je 3. avgusta u centru Beograda i od tada mu se gubi svaki trag.

Osim prijavljivanja njegovog nestanka policiji, već skoro dva meseca niko se više nije oglasio od njegove porodice, a ni policija nije izašla ni sa kakvim informacijama o njemu, pa se ni dan-danas ne zna da li je čovek uopšte živ, gde bi mogao da bude i da li ga policija i dalje traži?

Na sajtu "Nestali Srbija" i dalje se nalazi njegovo ime, što očigledno govori da, bilo živ ili mrtav, Veličković još nije pronađen.

Njemu se 3. avgusta gubi svaki trag, a poslednji put viđen je u Višegradskoj ulici, u plavim mokasinama, teksas bermudama i košulji.

Porodicu je naročito zabrinulo to što od trenutka nestanka nije se javljao, niti je bio aktivan na društvenim mrežama. Samim tim podgrejane su crne misli o najgorem.

Osim njegove supruge, koja je Goksija poslednja videla i koja je njegov nestanak prijavila policiji, niko od članova porodice se više nije oglašavao o njegovom nestanku.

Zašto nema informacija?

 Zašto nema informacija o Veličkoviću i zašto ni skoro dva meseca kasnije nije pronađen, pitanje je za policiju i bezbednosne organe.

S obzirom na to da je, prema navodima medija, odranije imao kriminalnu prošlost, logično bi bilo da policija istraži da li njegov nestanak možda ima veze sa osobama sumnjivih delatnosti i kriminalnog miljea, da li je možda kidnapovan, eventualno mučen ili ubijen...

Bio Veličković u ovim trenucima živ ili mrtav, bilo kakve informacije o tome morale bi da se pojave, ukoliko policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i ukoliko i dalje traje potraga za njim. 

Ko je Goran Veličković Goksi?

Veličković je od ranije poznat javnosti kao jedan od vođa navijača Partizana koji se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci".

Ta frakcija je posle određenih dešavanja i sukoba između "Grobara" ipak prestala da bude aktivna na stadionu i ne dolazi više na utakmice Partizana ni u fudbalu ni u košarci.

Odranije poznat policiji

Inače, Veličković je od ranije poznat policiji. Od marta se nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a tada je, kako su pisali beogradski mediji, pušten na slobodu.

(Glas javnosti/Direktno.rs)
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR