Glas Javnosti

MISTERIOZNA SMRT: Javio ženi da ide na brod, pronađen mrtav 4 dana kasnije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lađar Marko Paležević (22) iz okoline Šapca, za kojim se tragalo od 29. maja kada je nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav bez vidljivih povreda po telu juče popodne na obali kanala DTD u Novom Sadu.

Telo tragično preminulog mladića prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde se obavlja obdukcija. Njegov rođeni brat Danijel kaže da porodica još ne zna uzrok ove tragedije.

- Pronađen je mrtav u vodi... da li ga je neko ubio i tu ostavio ili se sam utopio to još ne znamo. Naš brat Marko je prepoznao telo i identifikovao ga oko 17.30 sati. Obdukcija je još u toku - rekao je Danijel za svog mlađeg brata koga su kod kuće čekali supruga i dvoje dece.

Marko je nestao nakon što je brod "Apatin 1" na kom je radio kao konobar stigao iz Kostolca u Novi Sad kobnog dana oko 16 sati. Sat vremena kasnije Marko je sa kolegom izašao s broda da kupe hranu i sve što im treba.

Nakon kupovine, mladićev kolega se vratio na brod između 20 i 21 čas, a Marko je otišao u kafanu. Kako su ispričali svedoci, mladić je u kafani bio satima, dosta je popio i uglavnom je bio sam. U jednom trenutku za njegov sto seo je jedan muškarac, zajedno su popili nekoliko pića, a onda je muškarac otišao.

Marko je oko 20 sati poslednji put komunicirao sa bratom, a oko 23.35 preko Vibera je pričao sa suprugom. Kako je ispričala rekao joj je da se vraća na brod. Marka su poslednji put snimile sigurnosne kamere sa pumpe, i policija je vodila da je nestao negde između ponoći i 1 sata ujutro 29. maja. Njegovo telo pronađeno je juče u 13.30 sati u plićaku kanala DTD na levoj obali kanala, bliže Santandrejskom mostu.

- Za neki dan Marko bi došao kući. Mesec dana radi, mesec odmara – dodao je Danijel. On je ispričao da Marko nije imao problema koji bi ga naveli da namerno uradi nešto nepredviđeno i opasno...

Iz policije nezvanično saznajemo da su telo mladića pronašli policajci koji su tragali za njim.

- Na telu nije bilo nikakvih spoljašnjih vidljivih povreda, ali je ipak poslato na obdukciji posle koje ćemo znati više detalja o tome šta se zapravo dogodilo. Za sada nema indicija da je ubijen – rekli su nezvanično iz policije.

Izvor: Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR