Glas Javnosti

LOPOVU PROPAO PLAN U LESKOVCU: Prodavačici naprskao sprej u oči, a onda se hrabri muškarac dao u akciju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nešto pre 20 sati u utorak uveče, u marketu „Zlatnog traga“ u Ulici Žikice Jovanovića Španca u Leskovcu desila se prava drama pri pokušaju pljačke, ko zna koji put po redu.

Ovoga puta, pljačku je sprečila mušterija, odnosno vojni policajac, pa se pored prodavačice i mušterija, u drami našao i sam pljačkaš.

Naime, tri mladića primećena su kako prelaze prugu iz pravca Štrkovog naselja i kako stavljaju kapuljače na glave pre nego što su se našla u vidokrugu video kamera, prenosi Jugmedia.

- Video sam ih, brzo ubacio decu u kola i otišao - priča prvi očevidac. 

Jedan od trojice ušao je unutra, a dvojica su, prepostavlja se, čuvala stražu. Prodavnica u tom momentu nije bila puna, ali je, ipak, bilo pet do šest mušterija.

Onaj što je ušao, bio je tih, šapnuo je kasirki da mu preda ceo pazar, ali kako je ona odbila, naprskao joj sprej u oči, pa je ona počela da vrišti.

Međutim, među kupcima u marketu bio je, na sreću, i snažan i hrabar muškarac, vojni policajac, čije je ime poznato redakciji, i reagovao je hrabro, verovatno onako kako su ga učili.

- Skočio je na njega, oborio ga na pod izvukao mu ukradeni novac iz ruke i tako ga držao dok nisu došla tri policijska automobila pod rotacionim svetlima i jedna ekipa hitne pomoći - priča jedna od mušterija koja se zatekla u tom trenutku u marketu i koja je još pod stresom.

Pod još većim stresom je kasirka, kojoj je pomoć ukazana i u urgetnom centru Opšte bolnice Leskovac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR