Glas Javnosti
posta

LOPOV BEZ PLENA: Uhapšen muškarac iz Bogatića koji NIJE USPEO da opljačka ni poštu, a ni banku uprkosu PIŠTOLJU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nesvakidašnji slučaj pljačke u pokušaju dogodio se u Šapcu kada je lopov ušetao u banku i uz pretnju pištoljem pokušao da je opljačka a izašao "praznih ruku" i to mu se nije desilo prvi put.

Policija u Bogatiću je uhapsila R. M. (50), iz ovog mesta i uz prijavu za krivično delo razbojništvo u pokušaju privela u Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu. Posle saslušanja njemu je sudija, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

R. M. je, prema navodima tužilaštva, osumnjičen za dva razbojništva koja je izvršio na sličan način. Zanimljivo je da ni jednom nije ukrao novac iako je pretio da će izvršiti pljačku. Prošle nedelje je u radno vreme ušao u jednu banku u Šapcu koja nema fizičko obezbeđenje i pištoljem pretio radnicima, a onda izašao iz banke bez plena.

Pre dve godine je "posetio" poštu u selu Ribari kod Šapca, odakle takođe nije ukrao novac. Policija ga je identifikovala je na osnovu snimaka sigurnosne kamere u banci i za njim raspisala poternicu. Uhapšen je posle nekoliko dana prikrivanja na nepoznatim lokacijama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR