Glas Javnosti

KRVAVO UBISTVO U VRANJU: U sačekuši ubijen brat ubice Nikole Bojovića, KLAN SE OSVETIO PITBULU ispred Lepe Brene!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pre pet godina u Vranju se dogodilo teško ubistvo kada je u sačekuši likvidiran Janko Cvetanović.

Ubistvo se desilo u haustoru zgrade zvane Lepa Brena, u strogom centru grada Reč je o bratu Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića na Zelenom vencu.

Inače, Saša Cvetanović osuđen je na 30 godina zatvora, zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana 24. aprila u Beogradu, Bojović je ubijen zbog krvne osvete porodice Šaranović, koja ovim ubistvom navodno "vraća krv“ zbog ubistva Branislava Šaranovića 2009. godine, takođe u Beogradu.

Četiri godine kasnije uhapšen je Podgoričanin Marjan Vujačić zbog sumnje da je pucao na Cvetanoviča.

Jedan od svedoka je tokom suđenja isoričao da je te večeri je pozajmio novac pokojnom Jugoslavu za kockanje, što je, kako je rekao, i ranije radio. Svi svedoci su bili saglasni da ništa sumnjivo nisu primetili, ni pre niti nakon ubistva.

Kada je Cvetanović izašao, Vujačić mu je prišao s leđa i iz "škorpiona" ispalio 14 projektila. Čak 10 metaka pogodilo je rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nakon čega je on pao na zemlju.

Kako je utvrđeno, meci su Cvetanovića pogodili u pluća i srce, stomak, želudac, jetru, bubrege, zbog čega njemu nije bilo spasa. Preminuo je na licu mesta.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR