Glas Javnosti

Kako Marjanović ČEKA PRESUDU ZA UBISTVO SUPRUGE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, tvrdi da mirno čeka presudu koju bi Viši sud u Beogradu trebalo da izrekne sutra.

- Mirno čekam presudu, savest mi je čista. 

Istina je na mojoj strani, govorim je od prvog dana, nisam ubio suprugu. Svestan sam da je nekada put do istine težak i trnovit, ali nemam sumnju da će ona i na kraju ovog sudskog postupka pobediti. Takođe se nadam i da će jednog dana onaj ko je učinio ovo mojoj supruzi i majci mog deteta biti otkriven i najstrože kažnjen - rekao je Marjanović za Kurir.

On je rekao i da rado sluša predavanja čuvenih monaha jer u njima vidi spas.

– Slušam predavanja oca Arsenija i oca Rafaila Boljevića na Jutjubu jer je njihova reč spasonosna za sve ljude. Inače, ništa drugo posebno ne radim – kazao je Marjanović za Srpski telegraf.

Podsetimo, u završnim rečima pred presudu, čije je objavljivanje zakazano za devet dana, Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od suda da Zoranu izrekne maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora i da mu odredi pritvor, dok su njegovi branioci od suda zatražili da mu izrekne oslobađajuću presudu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR