Glas Javnosti

JEZIVO UBISTVO ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE: Zadavio Subotičanku na romantičnom putovanju u stanu njene drugarice!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pre skoro tri godine, desilo se ubistvo koje je potreslo Srbiju!

Čanad Čeke (29) iz sela Gunaroš kod Bačke Topole ubio je svoju devojku Blanku Kemiveš iz Čantavira nadomak Subotice nakon dočeka Nove godine u Segedinu, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo.
 
Čanad i Blanka, par koji je bio u vezi od oktobra 2017. uputili su se u Mađarsku kako bi dočekali Novu godinu. Međutim, već u podne prvog dana 2018. u stanu Blankine drugarice u Segedinu, gde su odseli, došlo je do svađe tokom koje je mladić devojci rukama naneo smrtonosne povrede. Prema nekim izvorima, Čanad je Blanku zadavio.

Lokalni mediji izveštavaju da je svađa među njima izbila na ulici ispred zgrade u kojoj se desio zločin. Očevici kažu da je na klupi pored ulaza ostala kesa s hlebom koji su Čanad i Blanka prethodno kupili.

- Nakon što je usmrtio svoju devojku, mladić je pokušao da se ubije kuhinjskim nožem. Međutim, odmah posle toga pozvao je Hitnu pomoć - navode lokalni mediji.

VELIKA NESREĆA kod Subotice: Voz UDARIO putnički automobil, jedna žena TEŠKO POVREĐENA

Rane koje je sebi naneo očigledno nisu bile mnogo teške, jer je imao snage da siđe sa četvrtog sprata pred zgradu i sačeka ambulantno vozilo i lekare. Svedoci su ga tada videli krvavog.

Čanad je prevezen u bolnicu, a nesrećnoj Blanki nije bilo pomoći. Policija veruje da su motiv ubistva i pokušaja samoubistva ljubavni problemi koje je par imao.

Komšije Čanada Čekea kažu da su šokirane zločinom.

- Još uvek ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Pokojnu devojku nismo poznavali - rekli su meštani Gunaroša.

U Čantaviru su svi zanemeli od tuge. Neki članovi porodice Kemiveš juče su otputovali u Segedin po Blankino telo, a ostali su primali saučešće u porodičnoj kući.

Blanka je bila omiljena u društvu, a pomagala je majci u vođenju knjigovodstvene agencije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR