Glas Javnosti

NN kolega brani šamaranje: Zašto je policajcu pao mrak na oči?

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Jedan policajac,koji je sakrio indetitet, objavio je drugi deo priče u vezi sa incidentomna Vračaru, kada je policajac šamarao mladića u automobilu, posle ččega se digla velika buka u javnosti.

On tvrdi da je uhapšeni delikvent prvo pravio štetu na kolima građana, a onda verbalno napao policiju, zbog čega je policajac u jednom trenutku izgubio kontrolu.

-Gori internet. Policajac šamara jadnog građanina u automobilu. Policajac je prekoračio ovlašćenja i odgovaraće po najstrožim predviđenim sankcijama i to je kraj tog dela priče. Ali skoro niko ne spominje prvi deo cele priče. Jadni građanin koji sa 1,9 promila, za vreme zabrane kretanja redom lomi retrovizore na automobilima onih građana koji poštuju zakonom propisane mere. Po dolasku patrole, istu vređa i opire se. Psuje im majke, decu i sve redom. Onda policajcu, koji je uz to i ljudsko biće, strpljenje popusti i podlegne afektu. Afektu za koji će platiti mnogo, mnogo više nego jadni građanin koji je pravio sranja sa umišljajem-  napisao je ovaj policajac u odbranu svog kolege.

Podsetimo na snimak šamaranja koji je brzinom munje odjeknuo na Internetu:

Izvor: Danas

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR