Glas Javnosti

ISPOVEST MAJKE UBIJENOG TINEJDŽERA NA VOŽDOVCU: Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Hronika
Autor: Glas javnosti

Filim Lepojević (18) ubijen je u pucnjavi na Voždovcu, dok je njegov drug A.Đ. (21) ranjen u nogu kada su na njih pucala tri brata koji su odmah nakon pucanja i uhapšeni.

Novinari su zatekli Filipovu majku Mariju baš u Bulevaru oslobođenja pored mesta na kojem je njen sin ubijen. Ona je tu došla sa prijateljem da postavi bukete cveća i sveće, nakon čega je sela na trotoar u suzama. 

- Bio je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Pogrebno mi je tražilo njegovu sliku gde ima 18 godina, a ja to nisam imala da im dam. Toliko je bio mlad i nismo znali da treba češće da ga slikamo jer nam sada samo fotografije ostaju - izgovara Marija Lepojević.

Ona kaže da je njen sin bio poput svakog tinejdžera i da joj se nikada nije žalio na problematično društvo.

Najgoru vest u životu Filipova majka saznala je na dečijem rođendanu.

- Bila sam na nekom slavlju i odjednom mi stariji sin javlja da mi je Filip ubijen. Pala sam u nesvest od muke.Taj dan sam ga videla u 12 popodne, kada je izašao napolje da se druži kao i uvek, i posle se nismo ni čuli. Posle toga sam ga videla samo u novinama na slikama - rekla je majka i dodala:

"Završavao je za kuvara i svašta smo planirali, a sada umesto da ga ženim, ja ga sahranjujem. Imao je najlepši osmeh. E moj Ćofice, sine moj najbolji". 

Tinejdžer je usmrćen u subotu na parkingu na Banjici u obračunu sa trojicom braće - U.R. (24), P.R. (34) i R.R., koji su odmah uhapšeni.

Inače, ranije danas je održano saslušanje uhapšene braće u tužilaštvu povodom ovog ubistva na Voždovcu.

Oni se sumnjiče za ubistvo, a u tužilaštvu su se branili ćutanjem.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR