Glas Javnosti

HOROR U VELIKOJ PLANI: Umalo ženi ISKOPAO OČI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je počinio nezapamćeno nasilje u porodici i teško povredio nevenčanu suprugu D. M. (46).

Muškarac Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka pretukao nevenčanu suprugu D. M. (46) i gotovo joj iskopao oči.

Kako se saznaje, ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac. Prema rečima izvora, ne zna se sa sigurnošću šta je bio motiv za ovo jezivo porodično nasilje.

- Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili. Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrećnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palčevima joj pritiskao oba oka - prepričava horor izvor i dodaje da je žena obilno krvarila iz očnih duplji i da lekari iz Hitne pomoći nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

- Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na očnu kliniku - kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR