Glas Javnosti

DIM KULJA, POŽAR JE LOKALIZOVAN: Evakuisano nekoliko kuća na Karaburmi (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U beogrdskom naselju Karaburma oko 18 časova zapalio magacin preduzeća za reciklažu na Slančkom putu. Požar je lokalizovan, na licu mesta je oko 25 vatrogasaca, a vatrogasna vozila i dalje pristižu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio u pogonu za reciklažu fabrike “Trudbenik”, saopštio je MUP.

Požar je lokalizovan, gust dim je dalje kulja, a na Karaburmi i dalje opšti haos. U intervenciji je učestvovalo 25 vatrogasaca-spasilaca sa osam vatrogasnih vozila, a dogašavanje požara je u toku.

Saobraćaj se normalno odvija. Građani tvrde da se u trenutku kada je požar izbio čulo kao da je u pitanju manja detonacija.

 

 

 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, trenutno gase požar koji je izbio u jednom magacinu na Slanačkom putu. Prema prvim informacijama, nema povređenih osoba - saopštili su iz MUP-a.

Za sada je nepoznato da li je neko povređen u požaru, a iz Hitne pomoći kažu da nisu dobili pozov za intervenciju.

Prema prvim informacijama gori magacin preduzeća za reciklažu.

 

Nije poznato ni da li ima povređenih i stradalih. 

PRema nezvaničnim saznanjima eksplodirao je komresor.

U jednom od magacina se skladište drva, dok su u drugom ulja pa vatrogasci pokušavaju da lokalizuju vatrenu stihiju da se ne bi proširila na zapaljive materije.

 

Veliki dim se vidi sa mnogih krajeva Beograda, a naši čitaoci su nam poslali snimke sa 25.maja.

Čitaoci su nam slali i snimke požara iz okoline Vukovog spomenika

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR