Glas Javnosti

EVA RAS O TUČI KOLEGA: 'Ovo je vrh ledenog brega, njih dvojica se odavno NE GOTIVE'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tradicionalni niški festival Filmski susreti pao je u senku zbog skandala koji se dogodio kada je Bjelorlić prišao i počeo da udara Antonijevića, u hotelu gde su smešteni glumci tokom manifestacije.

Povodom skandala koji se dogodio juče u niškom hotelu gde je Dragan Bjelogrlić prišao reditelju Draganu Antonijeviću koji je sedeo u separeu, i krenuo da ga udara po glavi, glumica Eva Ras kaže da je to samo "vrh ledenog brega".

- Jako sam tužna što se to dogodilo. To nije prvi put, ali jeste da dve gromade se tako sučeljavanju. Ima snimak nažalost. Bilo bi divno da se ovaj slučaj reši kao kafanska tuča, ali to je samo vrh ledenog brega. Njih dvojica se odavno ne gotive - rekla je za Tv Prva Eva Ras.

- Obojica su gromade, nemam ništa protiv Dare, imam protiv opozicije i vlasti. Ja sam uvek na strani naroda. Njihov sukob ne može da okarakteriše ceo njihov život. Žao mi je što su obojica dobri i doprinose kulturi, a da su se posvađali na takav bedan način. Ispada da je jedan kriv potpuno, imamo snimak kao dokaz, a Antonijević nije uradio ništa, što nije tačno. Taj sukob traje odavno - kaže Eva Ras.

Glumica dodaje da je u čovekovoj prirodi da traži pravdu, ali da ovo nije način.

- Moje kolege su se tukle i na snimanjima, ali tada nije bilo telefona da to snime - ističe Ras i dodaje da je ogromna borba u filmskom svetu, jer nema puno novca za snimanje filmova.

Gaga: Snimao sam glavu

- Danas sam bolje. Snimao sam glavu, zbog hematoma treba biti oprezan - kaže za Tv Prva Predrag Antonijević.

- Osećam se jako loše, poraženo. To je bila jedna jako ružna i sramna situacija. Van moje moći i bez moje krivice sam napadnut, na podao, kukavički i mučan način. Više od toga bole komentari, gde je Bjelogrlic pozdravljen i traže se izgovori za napad - kaže Antonijević koji tvrdi da sa njim tog dana nije bio u kontaktu.

- Prvi kontakt je bio kada me je udario pesnicom. To najgore barabe mogu da urade. Vežbao je očigledno sa navijačima. Opsovao mi je Daru, majku, rekao 'ubiću te', 'šta ti mene provociraš' - tvrdi Antonijević i dodaje da je sa Bjelorglićem bila glumica Katarina Radivojević.

- Oni su bili zajedno, bio je tu i Neša koji je vlasnik biokskopa Roda. Pritrčala je i rekla nemoj, i ja bih ga ubila - ispričao je reditelj.

Inače, spekulisalo se da je glumica ljuta na Antonijevića jer je nema u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca", kao i da je te večeri kada se napad dogodio ohrabrivala Bjelogrlića na takav čin.

- Ja nisam sa njom posle druge sezone u kontaktu. Nisam je video u međuvremenu. Izgleda da su dosta popili, kako javljaju bilo je i nekih supstanci. Znam da me Bjelogrlić ne voli, otkrio sam njegovu korupcionašku aferu - kaže on.

Antonijević kaže da ga više od napada boli to što mnogi podržavaju Bjelogrlića, opravdavajući njegov čin, pa mu čak i čestitaju na tome.

- Šta sam skrivio da neko kaže 'ruka ti se pozlatila', kao i da sam to zaslužio - pita se Antonijević.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UBICE MOG OCA (@_ubice.mog.oca_)

Radivojević: Pričamo o filmu, a ne o skandalima

Reditelj Milutin Petrović i glumica Katarina Radivojević na konferenciji za novinare nisu želeli da komentarišu slučaj Dragana Bjelogrlića i reditelja Predraga Gage Antonijevića.

Naime, oni su na festivalu dobili pitanje vezano za incident koji se dogodio u hotelu u Nišu, kada je Bjelogrlić više puta udario Antonijevića.

 – Mislim da nije pametno da komentarišemo to u ovakvoj situaciji, jer su to filmski susreti. Posebno zbog ovih nekoliko mladih glumaca kojima su ovo na neki način prve velike stvari koje doživljavaju, festival iz njihove branše. Ta stvar je nešto što će uvek zanimati medije i na neki način smo svi mi koji se ovim poslom bavimo smo tu da bi bili so ovog sveta. Ali to nije prilika sada, izvinite – rekao je Milutin, na šta se Katarina Radivojević nadovezala:

- Pričamo o filmu, a ne o skandalima – kazala je glumica na pitanje o napadu Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR