Glas Javnosti

EPILOG UDESA U ČAČKU: Jedan od trojice mladića PODLEGAO POVREDAMA, drugi se bori za život (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Od trojice mladića koji su se nalazili u automobilu koji je smrskan u udesu kod Čačka, jedan je tragično preminuo, drugi ima teške povrede, a treći je van životne opasnosti.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u čačanskom naselju Ljubić, jedan mladić izgubio je život, dok je drugi sa teškim povredama glave i grudnog koša iz Čačka transportovan u bolnicu u Kragujevcu.

Treći mladić je zadržan na jedinici intezivne nege čačanske bolnice i nije životno ugrožen. Sva tri mladića koja su se nalazila u vozilu su 2002. godište.

Do nesreće je došlo kada je vozilo Volksvagen polo koje se kretalo iz pravca Čačka ka Konjevićima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završio u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

- Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil je nakon udara u betonsku cev se odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1, 5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa - rekao je jedan od očevidaca.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR