Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! PET NOVIH TAČAKA U SLUČAJU ALEKSINOG UBISTVA: Snimak odneli na veštačenje, a zanemarili NEPOSTOJEĆIH 89 sekundi!

Hronika
Autor:

"Glas javnosti" ekskluzivno je došao do novih informacija u slučaju kobne tuče koja se odigrala u Aleksincu, a u kojoj je stradao mladi Aleksa Stojmenović.

Za njegovo ubistvo optužen je Ognjen Petković koji je u pritvoru već četvrti mesec u pritvoru uprkos pritisku javnog mnjenja koje apeluje da se ovaj mladić (18) pusti na slobodu.

"Glas javnosti" saznaje da je Apelacioni sud Ognjenu produžio pritvor za još mesec dana i to po zahtevu nadležnog tužilaštva.Na snimcima sa sigurnosnih kamera se, podsetimo, vidi udarac koji je Ognjen navodno zadao Aleksi, ali se vidi i da nije stigao da ga udari i da to nije bilo kobno po mladića iz Aleksinca.

Ono što dodatno tišti roditelje Ognjena Petkovića je činjenica da su ukazali na sve snimke, pa i na ključnog svedoka, ženu koja je stajala odmah pored Alekse kada je primio kobni udarac, ali tužilaštvo nije reagovalo i pozvalo nju kao svedoka.Snimak o kom se toliko bruji u medijima, a koje tužilaštvo zanemaruje poslat je na veštačenje Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru, a rezultati će biti predočeni Upravi kriminalističke policije.

Ono što je zanimljivo je da je izdata posebna naredba kojom treba da se utvrdi da li udarac flašom u vrat, koji javnost smatra kobnim, uopšte postoji.Kako nije moglo ni ovo proći bez propusta, važno je da nije poslat snimak koji nedostaje, niti je neko tražio taj snimak koji bi mogao da reši slučaj.

Kako je naš portal već pisao ranije danas, a kako su nam rekli Ognjenovi roditelji, Ivan i Danijela, oni su na pisma koja su poslali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću,  predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu, dobili odgovor od načelnika Uprave policije Niš, koji je naveo da propusta u istrazi nije bilo.

Porodica Petković, ali i oni koji su upućeni u ovaj slučaj ipak smatraju drugačije, a ceo slučaj stagnira.

-Plašim se za psihičko stanje nedužnog dečaka - rekla je Danijela Petković za "Glas javnosti".

Roditelji napominju da bi se nekako pomirili sa činjenicom da je Ognjen stvarno kriv, ali da ne mogu da puste da nedužan mladić trune u pritvoru.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP