Glas Javnosti

'DOKTORKA' OLGICA PRIMALA PACIJENTE U BMW-u: Konobarica i pevačica iz Sutomora se predstavljala kao 'SPECIJALISTA ESTETSKE MEDICINE'!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Olgica L. (47) lažno se predstavlja kao doktorka iako ima završenu osnovnu školu i bila je konobarica i pevačica iz Sutomora, a pacijente je primala u svom BMW X5. Rezultat nestručnog rada nje i njenog tima su unakažene devojke sa trajnim ožiljcima, ranama po licu i infekcijama.

Kako mediji prenose, osvnanula je fotografija na kojoj se vidi kako u njenom automobilu njen saradnik Nemanja S, takođe nadrilekar protiv koga je ranije podneta prijava, iglom ubrizgava nešto ženi u lice koja sedi u kolima.

Protiv nje i još dve lažne doktorke, Olivere J. i Ivane M, juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podneta krivična prijava za nadrilekarstvo. One su proteklih nekoliko godina unakazile desetine devojaka i mladića iz Srbije i regiona.

 

Tri lažne doktorke zajedno su radile u salonu u Beogradu, koji je u vlasništvu Ivane M, a koji je u Agenciji za privredne registre registrovan za pružanje kozmetičkih usluga. Međutim, to ih nije sprečilo da se bave i estetskom medicinom, iako nisu doktori i nemaju licencu za rad.

Botoks, ubrizgavanje hijalurona u usta, lifting lica, vrata i dekoltea, kokteli za osvežavanje lica, samo su neki od estetskih zahvata koje su radile iako nisu obučene za to. Rezultat njihovog nestručnog rada je na desetine unakaženih devojaka, koje su dobile zabranjeni biopolimer umesto obećanog hijalurona, trajne ožiljke, rane po licu, infekcije.

 

Izvor dobro upoznat sa celim slučajem, kaže da je glavni posao vodila "doktorka" Olgica L, inače konobarica i pevačica iz Sutomora koja ima završenu samo osnovnu školu! Nadrilekarke su svoje žrtve vrebale preko nekoliko profila na društvenoj mreži Instagram, a mnoge oštećene devojke odlučile su da estetski zahvat urade baš kod njih jer su se one na Instagram profilu predstavljale kao "specijalista estetske medicine", što je nepostojeća titula pomoću koje su obmanule javnost.

 

Najstrašnije od svega je što su nadrilekarke držale čak i predavanja i obuke, koje su "debelo" naplaćivale iako ni same nemaju potrebno znanje za ovaj posao! One nisu radile samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Austriji, Sloveniji, Švajcarskoj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR