Glas Javnosti

DEVOJKA POVREĐENA KOD KULE IZAŠLA IZ KOME! Čim je otvorila oči pitala za sestru, roditelji ne znaju šta da joj kažu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Četrnaestogodišnja Milica S. iz Kule, koja je teško povređena u stravičnom sudaru, kada su joj poginule i sestra i najbolja drugarica, probudila se iz kome.

Njena majka Dragana i očuh Zoran Šijak kažu da je odmah pitala za sestru, ali da joj nisu rekli šta se dogodilo.

- Milica je mnogo bolje sada i nije više u komi, rekli su nam preko telefona lekari sa Instituta. Čim je otvorila oči i postala svesna, prvo što je progovorila bilo je: "Gde je moja Marija?". Ne znamo šta su joj rekli, samo znamo da nisu čemernu istinu. Milica još ne zna da više nema njene sestre Marije i najbolje drugarice Tanje, od koje se nije odvajala - kaže Šijak.

Miličin očuh objašnjava da će njen oporavak dugo trajati jer, osim ozbiljne povrede vrata, ima i hematome na plućima i povredu ruke.

- Ti hematomi nisu veliki, ali moraju da se prate. Milica će da nosi kragnu dok joj ne zarastu povrede vrata - kazao je očuh. Majka i očuh povređene devojčice na strašnim su mukama jer su im iz bolnice saopštili da porodica mora da saopšti Milici da je u nesreći stradala njena sestra Marija, kao i drugarica Tatjana.

- Joj, ne znamo šta da radimo! Čupamo kosu i razmišljamo kako će Milica preživeti kad čuje da je Tanja preminula još na cesti, a da joj i sestri nije bilo spasa iako ju je Hitna pomoć vozila u bolnicu. Molili smo lekare da oni to nekako saopšte Milici, ali su nam rekli da je to zadatak porodice. Treba da se vidimo sa psihologom da nas posavetuje kako da izvedemo da Milica najlakše prihvati tešku istinu - rekao je očuh devojčice za Srpski telegraf.

Podsetimo, tragedija se dogodila u zoru 5. jula. Pored Miličine sestre po majci Marije F. (17) i njene najbolje drugarice Tatjane G. (15), poginula je i Božidarka Đ. (23). Sa Milicom u bolnicu je prevezen i Jovan V. (17), koji se i dalje nalazi na respiratoru.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR