Glas Javnosti

DEVOJKA ODRUKALA VOĐU 'ALKATRAZA': Oduzeli mu ŠEST AUTOMOBILA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beogradska policija uhapsila je Damjana Šobića, vođu Alkatraza, jedne od navijačkih grupa Partizana.

Prilikom pretresa stana u kom je zatečen nađen je pištolj sa 13 metaka, dok su u garaži nađeni blindirani automobili s blinkerima.

, Šobića je policiji prijavila devojka, koja je navodno tvrdila da je on maltretira.

- Sumnja se da se vođa Alkatraza u četvrtak uveče posvađao s devojkom i da je nasrnuo na nju, zbog čega je ona pozvala policiju.

Rekla je da se boji jer Šobić u stanu ima i oružje - kaže izvor iz istrage. Jake policijske snage upale su u stan, za koji se sumnja da je jedan od štek stanova osumnjičenog navijača.

- Policajci sa fantomkama su razvalili vrata jer Šobić nije želeo da otvori i, nakon što su mu stavili lisice, detaljno su pretresli čitav prostor.

Na sakrivenom mestu u stanu nađen je pištolj sa mecima, kao i nekoliko majica sa natpisom "Alkatraz", baklje, panciri i drugi navijački rekviziti - kaže izvor i dodaje da je u garaži zgrade na Paliluli nađeno i šest automobila za koje se sumnja da ih je koristio uhapšeni vođa navijača.

- Sva vozila su mu oduzeta. Na jednoj "škodi" su bili policijski blinkeri, a "audi" i BMW su blindirana vozila. Inspektori su juče, obučeni u skafandere, detaljno pretresli sve automobile, a potom je došlo vozilo "Parking servisa", pa su kola odneta u policiju - objašnjava sagovornik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja. Podsetimo, Damjan Šobić poznat je policiji i nekoliko puta je hapšen. On je 2017. bio osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja nakon što je policija kod njega pronašla pištolj "glok" sa 12 metaka.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR