Glas Javnosti

TRAGEDIJI U 'GOLFU' prethodila SVAĐA: Marija je pokušala da pobegne LJUBAVNIKU koji je usmrtio NJU pa onda SEBE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac i žena su u utorak pronađeni mrtvi u Pančevu, u automobilu marke ''golf''. Naime, kako tvrde izvori bliski žrtvama tragedije, sumnja se da su bili ljubavnici, a da je užasu koji se desio prethodila žustra svađa.

Milan je u utorak došao na Marijina vrata i počeo da lupa. Nije htela da mu otvori, ali je on bio baš uporan, vikao je, cela zgrada se orila.
 
Dvadesetak minuta je to trajalo. Svađa se posle toga utišala, mislili smo da je otišao, ali smo potom čuli pucnjavu.

Ovo su juče rekle komšije Marije Stanojoski (31), koju je u automobilu "golf" na parkingu ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela ubio Milan Živojinović (41) iz Velikog Gradišta, pa potom izvršio samoubistvo.

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali.

- On je nju prekjuče uznemiravao, a zašto ona nije htela da mu otvori, ne znam. Kad je vika prestala, Marija je izašla iz stana, verovatno verujući da je Milan otišao. Međutim, on je nju izgleda čekao sakriven u prolazu između zgrada i čim je video da izlazi, pošao je ka njoj. Ona je počela da beži, ali ju je pojurio. Otrčala je do svog "golfa" i ušla u nameri da pobegne - prepričava izvor dramu koja je prethodila tragediji. Kako kaže, iako je žena uspela da uđe u auto, nije mogla da se spase od pomahnitalog Milana.

- Uleteo je na mesto suvozača čim je otključala. Svađa se nastavila i u autu, a Milan je najpre ispalio hitac iz pištolja u krov "golfa", najverovatnije da bi zastrašio Mariju. Kako ona nije odustajala od toga da ne želi da razgovaraju, on joj je prislonio pištolj na čelo i pucao je. Potom je pucao i sebi u slepoočnicu - kaže izvor i dodaje da su zločin snimile i sigurnosne kamere.

Sagovornik kaže da pištolj iz kog je Živojinović pucao pripada njegovom ocu i da ga je on legalno posedovao.

Foto: Instagram

- Pretpostavlja se da je krišom uzeo očev pištolj, ali i auto, kojim se iz Gradišta dovezao do Pančeva. Sumnja se da je došao do Marije kako bi razjasnili njihov odnos - objašnjava izvor.

Komšinica kaže da je čula da se Marija jedno vreme viđala s nekim oženjenim čovekom.

- Pričala je da želi da prekine tu vezu, ali se on nikako nije mirio s tim. Bio je ljubomoran i proganjao ju je - kaže komšinica. Komšije dodaju i da je ona radila kao prevodilac u firmi, ali i da je predavala nemački u školama.

- Živela je sa svojom decom. Milana nismo poznavali. S njom je do pre tri meseca živeo neki drugi muškarac - kaže komšija i dodaje da se sa ubijenom nisu previše družili.

- Načuli smo da je Milana upoznala u Nemačkoj, gde je bila na usavršavanju jezika. On je navodno tamo radio kao šofer - kaže komšija.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR