Glas Javnosti

ČISTIO OČEVU PUŠKU PA SE SLUČAJNO UPUCAO: Komšije šokirane tragedijom u kojoj je tinejdžer pucao sebi u glavu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Veljko M. (15), tinejdžer iz Gornje Crnišave kod Trstenika, slučajno se ranio dok je čistio očevu lovačku pušku i uprkos naporima lekara nije uspeo da preživi.

On je preminuo u operacionoj sali Opšte bolnice Kruševac nešto posle 15.15 uprkos svim pokušajima lekara da ga spasu. Tokom jučerašnjeg dana meštani Gornje Crnišave bili su u šoku. Za sat vremena selom se prenela priča o tragediji koja je zadesila porodicu tinejdžera.

Kako kažu Veljko je išao u osmi razred, svi ga znaju kao ljubaznog i lepo vaspitanog. Otac mu je kako kažu majstor, a majka radi u Trsteniku. Dodaju, ima stariju sestru sa kojom se jako dobro slagao.

- On je iz jako dobre porodice. Znamo da je često išao sa ocem u lov, njegov otac je inače lovac - kažu meštani.

Kako kažu komšije su navodno čule da je Veljko čistio očevu pušku.

Prema nezvaničnim saznanjima dečaka je matrona pogodila u lice, iako su lekari pokušali da ga reanimiraju, preminuo je na Hirurgiji Opšte bolnice u Kruševcu. Sa teškim povredama glave, lica i vilice uveden je u salu kruševačke hirurgije, ali je ubrzo podlegao povredama.

Inače, kako su mediji pisali juče, tinejdžer je nastradao dok su njegovi roditelji bili na poslu. U dvorištu je bio samo deda koji je u jednom trenutku čuo pucanj. Kada je utrčao u kuću našao je dečaka oblivenog krvlju, a kraj njega je bila puška.

Porodica nastradalog dečaka, koji je bio učenik osmog razreda, je očajna zbog tragedije koja ih je snašla. Meštani Gornje Crnišave kažu da je njegov otac građevinac, i da je dan ranije bio u lovu, dok je majka zaposlena u Fabrici "Amfenol" u Trsteniku. Oboje su, u vreme nesreće, bili na poslu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR