Харадинај послао мртвачки сандук Куртију

sanduk1

Опозициона Алијанса за будућност Косова, чији је председник Рамуш Харадинај, послала је премијеру Аљбину Куртију сандук облепљен упозорењима.

Опозициона Алијанса за будућност Косова (АБК), Рамуша Харадиања, која је најжешћи противник укидању такси на српске и производе из БиХ, послала је данас премијеру Аљбину Куртију ковчег облепљен папирима са упозорењима, којима се оспорава укидање те мере.

АБК је ковчег донео пред зграду косовске владе.

www.facebook.com/Inspirimicom/videos/184653786158110/

Ковчег је облепљен папирима А4 формата на којима, између осталог, пише 100 одсто таксе, обећања, принципи, реципроцитет.

У медувремену у парламенту је у току ванредна седница парламента, сазвана на захтев 41 опозиционог посланика против Куртијеве најаве о постепено и условном укидању такси.

Сједињене Државе захтевају укидање такси одмах и без услова, што је и став Демократског савеза Косова, коалиционог партнера Куртијевог Покрета Самоопредељење.

 

 

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svetska banka je saopštila da je danas Srbiji odobrila 100 miliona dolara kredita za suzbijanje pandemije koronavirusa.

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић потврдио је да је позитиван на коронавирус.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се све одлуке у вези са борбом против корона вируса доносе на основу ставова најстручнијих људи, а не политичара.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone