Град купује 177 контејнера за отпад

kontejneri

Градска управа Новог Пазара расписала је тендер за набавку 177 нових металних контејнера за отпад, за шта планира да потроши близу пет милиона динара.

Контејнери морају бити израђени од лима, топло цинковани, запремине 1,1 кубни метар и са веком трајања од најмање три године.

Локална самоуправа прошле године набавила је 68 пластичних контејнера који су компанији “МНГ пластик Гогић” из Инђије плаћени преко 1,6 милиона динара.

На територији Новог Пазара је постављено око 900 контејнера, док су процене да би град ове величине требало да их има бар 1.500.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Predsednik Demokratke stranke Zoran Lutovac sazvao je Skupštinu DS-a kojoj će predložiti raspuštanje statutarne komisije stranke i izbor novih članova tog stranačkog tela. 

Србија је остварила видан напредак у усклађивању са законима и стандардима ЕУ за безбедност хране, што је обухваћено Поглављем 12 приступних преговора са ЕУ, речено је данас на брифингу у ЕУ инфо центру у Београду.

Вршилац дужности шефа националних обавештајних служби САД Ричард Гренел обавестио је Белу кућу да одустаје од функције амбасадора у Берлину.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета