Glas Javnosti

GLAS O KORONI - KOME VEROVATI? DELIMA, ČOVEKU ILI PRIRODI? dr Dragoslav Slović

Glas o Koroni
Autor: Glas javnosti

Gost emisije Glas o koroni je dr Dragoslav Slović, čovek sa pet doktorata iz oblasti ekonomije, prava, matematike, psihologije i politike. Objasnio je kako se može primeniti biološka imunizacija, zašto je opasan preterani strah, zbog čega se mlade majke sa silikonima lažno predstavljaju i zbog čega je čovek mnogo veća opasnost za civilizaciju od epidemije.

 

 

1. Mnogo razvijenije zemlje su nespremno dočekale epidemije, i na profesionalnom i na organizacionom nivou. Ključno u tome je širina u našem obrazovanju, iako smo skloni haosu i improvizaciji. Kod nas se svakastvar politizuje, jer je politika deo našeg bića.
2. Biološka imunologija je mogućnost da se osposobimo za sve naprijatne događaje. Moramo znati protiv koga se borimo. Mikroorganizmi su inteligentna bića i prvo se moramo boriti protiv tog uma,a onda protiv tog tela. Svako živo biće je misleće biće.
3. Svi ekonomski potencijali su usmereni ka naleženju vakcina. Mi ne možemo svojim telom da se borimo protiv mikroorganizama. Priroda je pre bila izvor za pronalaženje vakcine. Danas je najveći problem prilagodljivost tih mikroorganizama.Vakcina je takođe korišćenje snage postojećeg mikroorganizma i mogućnost da se tom snagom koja se ubacuje u naš organizam odupremo onome čemu se suprotstavljamo. Najbolji je protivnik koga uništimo,ali mikroorganizme ne smemo uništiti.
4. Veštačko stvaranje života se dugo tretira u nauci i postoji mogućnost ,ali ono što je prirodom i Bogom dato čovek ne može da stvori. Mi možemo jedno zrno pšenice dovesti do neorganske  materije i iz toga sklopiti zrno pšenice,ali mu ne možemo dati život.U prirodi su date mogućnosti varijacije,ali je priroda tačno definisala dokle nešto može da ide.
5. I u imunologiji postoji koalicija, organizam koji će poneti deo tereta. U koaliciji vas vezuje ili ljubav ili mržnja prema nekome. Strah je u ovoj situaciji bio razuman,ali kada nije umeren je opasan.Strah ne sme ubiti inicijativu u nama.
6. Svaka generacija živi za sebe, ali epidemija nije najveća opasnost čovečanstvu. Najveće zlo u savremenom svetu dolazi od čoveka. U savremenoj psihologiji se borimo za uspeh i bogatstvo i ne pitamo kako.
7. Najplemenitiji osećaj je osećaj roditelja prema detetu, naročito majke.Danas je taj osećaj i želja da se ima dete postala marginalna. .Savremena žena napravi silne veštačke tvorevine na svome telu, ne da bi činila dobro svome detetu, već da bi se lažno predstavila nekom tamo. Mi trebamo da imamo imunizaciju u odnosu na takve pojave.
8. Na naše zdravlje utiče i karakter. 
9. Na pitanje kome danas verovati, "trebamo verovati delima, a ne čoveku"- kaze dr Slović - "jer svaka priča je različita, a slika je uvek ista. Neistina je realnost ovog sveta."

BONUS VIDEO


https://www.youtube.com/watch?v=yLaJqINi4FM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR