Glas Javnosti

Juventus katastrofalan sa rezultatima, ali Alegri mora da ostane na klupi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Juventus nalaze se u velikoj rezultatskoj krizi, jer imaju sam dve pobede u prvih sedam kola Serije A.

Slična situacija u Ligi šampiona, gde su imali dva poraza na startu, pa je pritisak na trenera Masimilijana Alegrija sve veći.

“Stara dama” u nedelju je izgubila od Monce i sve je ukazivalo da će to biti  poslednji Alegrijev meč na klupi, a italijanski mediji pišu da Juventus jednostavno nije u mogućnosti da ga otpusti.

Alegri ima ugovor na četiri godine po kom po sezoni zarađuje devet miliona evra i bi njegov otkaz bio i te kako skup. 

S druge strane, potencijalnog nalsedinak nema ni u najavi i Juventus će Alegrija zbog toga navodno zadržati barem do kraja Svetskog prvenstva.

Izvršni direktor kluba Mauricio Arivabene istakao je u nedelju popodne da Alegri ostaje i da je u pitanju projekat od četiri godine i da bi promena bila "apsolutno ludilo", mada svi ističu da je ipak taj finansijski motiv presudan.

Navijači Juventusa veoma nezadovoljni i u nedelju su posle utakmice postrojili igrače koji nisu pobedili još od kraja avgusta.

Na meti  italjanske Gazeta delo sport našao se i Dušan Vlahović, koji je doveden da postiže golove, ističući da ima "loš momenat, jer na svakih 531 minut postiže gol, jer je protiv  Monce imao samo jedan udarac na gol i jedan udarac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR