Glas Javnosti

IVANIĆ I KLINCI DONELI SREĆU ZVEZDI! Bombom na Ludogorec, u Bragu po proleće (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Ludogorec u utakmici 5. kola Lige Evrope rezultatom 1:0.

Odmah po početku duela Zvezda je zapretila. Strahinja Eraković imao je dobru priliku nakon što je Gonkalves pokušao da izbaci loptu iz svog peterca. Udarac glavom defanzivca Zvezde prošao je pored gola Serđa Padta. 

Usledilo je nešto mirnije razdoblje igre. Crvena zvezda je imala kontrolu igre i loptu u svom posedu, a sve do 29. minuta nije bilo uzbuđenja. Borjan je odlično reagovao nakon udarca Gonkalvesa. Da bi dva minuta kasnije Katai probio po levoj strani, Terziev je uspeo da mu zasmeta, a potom je ponovo šutirao Eraković. Bio je to bezopasan pokušaj defanzivca domaćih. 

Pred sam kraj prvog poluvremena u sudijskoj nadoknadi Mirko Ivanić se našao u idealnoj prilici, iskosa je izašao pred golmana gostiju, ali je golman "orlova" imao dosta sreće, šutirao je crnogorski reprezentativac u spoljni deo mreže. 

Drugo poluvreme pripalo je Zvezdi. Inicijativa se domaćinu isplatila u 55. minutu. Minut pre gola oprobao je udarac Milan Pavkov, dobro reaguje Padt, da bi onda usledila minijatura Mirka Ivanića, pišu Novosti. 

Prvo je vezista zvezde uzeo loptu rivalu, golman gostiju izašao je par metara ispred gola, a Ivanić je sjajno plasirao loptu pod prečku na oduševljenje domaćih navijača. Na semaforu je stajalo 1:0.  

Mladi Lazetić je izašao pred golmana gostiju, nije mu sreća bila naklonjena, šutirao je kraj stative. Odličan pokušaj mladog napadača.

Zvezdu u narednom kolu čeka duel sa Bragom potreban im je bod za plasman u plej-of Lige Evrope . 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR