Glas Javnosti

ФАТЕМА АЛЕСИ НА СЛОБОДИ? Јорданска проститутка која је ШИРИЛА ХИВ пуштена из затвора!


Autor: Глас јавности / Србијаданас / од 17.07.2018.

ХИВ позитивна проститутка Фатема Алеси (38) из Јордана, која је ухапшена пре 20 дана у Београду, пуштена је данас из женског затвора у Пожаревцу!

С обзиром на то да је реч о страној држављанки, којој је изречена мера забране боравка у Србији, Алеси након напуштања затвора има рок од 24 сата да напусти државу. У случају да то не уради и настави са проституцијом биће поново послата код прекршајног судије. Ако у том случају не буде имала новца да плати нову новчану казну, судија ће јој опет изрећи затворску казну, али у дужем временском трајању.

Фатема Алеси је пре хапшења боравила око Главне аутобуске станице у Београду и то углавном у парку код Економског факултета, а пре тога је била у центрима за азил Суботица и Принциповац где је сексуалне услуге пружала мигрантима и локалним Србима. Претпоставља се да је заразила више од 500 муштерија.

Приликом потраге појединци су изјављивали да су је други мигранти убили како би је заштитили и скренули да скрену полицију с трага. Проститутку је пронашла жандармерија, а како није имала да плати прекршајну казну, послата је у женски затвор у Пожаревцу.

Она још није добила кривичну пријаву за угрожавање здравља, јер је потребно да се докаже да је некога стварно инфицирала. Фатема је тако само добила прекршајну казну за илегални боравак у Србији.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR