Glas Javnosti

KARLEUŠA POZIRALA U MINIJATURNOM KUPAĆEM : Iza nje garderoba u vrednosti od koje će vas zaboleti glava (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša slikala se ispred ogledala i tim putem pored zanosne linije pokazala je i garderober, ali to nije sve

Garderober je prilično veliki, poput jednosobnog stana, na zidovima su beli plakari sa policama ili prostorima za ofingere, a neke Jelenine stvari mnogima su "upale" u oči.

Naime, Jelena je pozirala u bikiniju ispred ogledala, i tako pokazala zanosne obline, koje su izmamile mnoge uzdahe, međutim, i pevačicina pozadina nije ostala neprimećena.


Iza Jelene našle su se torbe mnogih poznatih brendova, kao što su Guči, Dolče i Gabana, ali i Hermes torba. Kad se uzme u obzir cena ovih modnih dodataka, može se zaključiti da vrede čitavo bogatstvo.

Ovaj raj za žene možete ovde videti.

Samo jedna ovakva Guči torba vredi oko 2,870 evra, dok je torba Dolče i Gabana 1,370 evra, a cena legendarne Hermes torbe kreće se od 9.000 evra pa čak i do 40.000 piše Telegraf

Ono što je posebno zanimljivo jeste što Hermes torba nije modni komad koji svako može da dobije, čak iako mnogi izdvoje ogromnu sumu novca, potrebno je zakazati sastanak sa menadžerima, pa u sličaju da se oni odluče da vam ipak prodaju jedan od prestižnih komada, nije isključeno da će proizvod stići tek za nekoliko meseci, ili čak godina.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR