Двоје заражених корона вирусом на конференцији на којој је учествовао Вучић

vucic123

youtube

Америчко-израелски савет за јавне послове (АИПАК) саопштио је да су најмање две особе које су присуствовале недавној конференцији у Вашингтону позитивне на коронавирус.

 


„Потврђено нам је да су најмање два тестирана учесника политичке конференције из Њујорка позитивна на коронавирус“, наводи се у саопштењу АИПАК-а објављеном на Твитеру.

Обавештење је путем мејла упућено свим учесницима, гостима, говорницима на конференцији, као и администрацији.


Представници АИПАК наводе да су у сталној комуникацији са надлежним здравственим службама, као и да су консултовали водећег инфектолога Едварда Септимуса са Медицинског колеџа у Тексасу, те да учесницима саветују да прате упутства здравствених стручњака.

Учесницима конференције препоручује се да се у случају да буду позитивни на корона вирус обрате својим локалним здравственим службама ради пружања адекватног одговора.

Бројним учесницима годишње конференције АИПАК, одржане од 1. до 3. марта у Вашингтону, говорио је и председник Србије Александар Вучић.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nova stranka saopštila je da su Beogradjani zatečeni informacijom da je glavni grad Srbije ponovo na prvom mestu liste najzagadjenijih gradova na svetu i zatražila da se hitno utvrdi šta je izvor tog zagadjenja.

Kako je objavio medijski portal "mediagroup.rs", na društvenim mrežama kruži obaveštenje sa vrata Pošta Srbije u kome se građani obaveštavaju, da zbog trenutne epidemiološke situacije i sprečavanja širenja infekcije koronavirusom, do daljnjeg obustavlju isplate socijalnih davanja.

Korona virus je 10 puta smrtonosniji od epidemije svinjskog gripa 2009. godine, izjavio je direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Gebrejesus.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone