Glas Javnosti

Zemunska bolnica dobila donaciju u posteljini i maskama

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pored bolnice u Zemunu pomoć je dobilo KBC "Bežanijska kosa"

Zemunskoj bolnici danas je dopremljena veča količina posteljine koju je doniralo privredno društvo “Eko Unija”. To nije jedina bolnica kojoj su ovih dana pomogli privredno društvo “Eko Unija” i njen director i vlasnik Saša Milović.

 U dgovoru sa sportistom Milanom Borjanom, koji je donirao maske i dezinfekciona sredstava pomogli su Zemunskoj i KBC "Bežanisjka kosa".

 

Glas javnosti

Kako su maske, sredstva za dezinfekciju i posteljina nešto što je bolnicama najpotrebnije u ova teška vremena, firme koje se odluče da pomognu nemaju dilemu.

Privredno društvo “Eko Unija”sa sedištem u Staroj Pazovi doniralo je i prošle nedelje veću količinu postejine maski i druge zaštitne opreme KBC “Dragiša Mišović”.

Glas Javnosti

Direktor Saša Milović i „Eko Unija” kao društeveno odgovorma organizacija pomažu donirajuć i u Staroj Pazovi kako u maskama, zaštitnoj opremi i dezinfekcionim sredstvima tako i kroz pomoć penzionerima, ali i pojedincim ai organizacijama kojima je to potrebmno.

Glas javnosti

Epidemija korona virusa je “Eko Uniju”, koja se bavi reciklažom metalnog materijala, zaustavila u plannovima da gradu Kraljevu doniraju čelične cevi neohodne za popravku svih lokalnih mostova stradalih u skorim zemljotresima i poplavama. Ali ovaj poduhvat samo čeka neka bolja vremena, poručuju iz “Eko unije”.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR