Glas Javnosti

Zdravko Ponoš prebačen na Sajam

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, zajedno sa svojom suprugom, prebačen je sa Infektivne klinike na lečenje na Beogradski sajam.

“Ponoša su sa Infektivne klinike prebacili na Sajam u ponedeljak, a njegova supruga je od juče tamo. Umesto da budu kući i da se tamo leče, oni su prebačeni u zajednički prostor sa drugima koji su zaraženi”, istakao je Malinović, za Nova.rs.

Malinović je naveo da je sramota što se bivši načelnik Generalštaba nalazi na lečenju u improvizovanoj bolnici na Sajmu

“Ovo je posledica dugodišnjeg ponašanja vojske koja dozvoljava sebi da bude dekor ministru odbrane Aleksandru Vulinu u sprovođenju lične promocije”, rekao je Malinović, dodajući da je Ponoša pozvao čim je saznao da je prebačen sa Infektivne klinike.

“Ja sam se sa njim čuo čim sam saznao za ovu vest. Očekivao sam da će neko iz vojske reagovati da se ipak ta stvar drugačije završi. Ne traži se nikakva posebnost, ali je ovaj gest nekorektan prema čoveku koji je bio načelnik Genarlštaba. Nije on važan kao Zdravko Ponoš, ali funkcija koju je obavljao zaslužuje poštovanje”, naglasio je Malinović.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR