Glas Javnosti

UČENICI MIKE ALEKSIĆA: VRŠEN JE STRAŠAN PRITISAK DA MORAMO DA PODRŽIMO MILENU JER IZA TOGA STOJE 'MOĆNI LJUDI'! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Nakon što su mediji mesecima bili preplavljeni optužbama na račun Mike Aleksića, režisera i profesora glume, koga je nekadašnja učenica Milena Radulović optužila za silovanje, a onda joj se u optužbama priključilo još pet devojaka, konačno polako ali sigurno počinje da se čuje i glas onih koji tvrde da su pomenute optužbe netačne i koji smatraju da je njihov profesor nevin.

U želji da pokažu kakav je Mika Aleksić i šta se zaista dešavalo u školi glume „Stvar srca“, za Glas javnosti govore Ognjen Jović i Staša Kostadinović.

Naime, poslednja u nizu devojaka koja je podnela tužbu, bila je u grupi sa našim gostom u emisiji, te nam je objasnio da je za ceo slučaj saznao upravo od te devojke koja je nakon objave Milenine ispovesti u Blicu, okačila tu priču na njihovu grupu. A onda su počeli pritisci na decu da moraju da „podrže Milenu jer je to već gotova stvar i iza toga stoje moćni ljudi“.

Takođe, pritisci su se vršili i na roditelje koji su pozivani telefonom, a potom se pravio spisak i mlađih učenika iz drugih grupa kako bi se i „njima reklo šta mora da bude istina“.

U optužnici kao i u medijima navedeno je da su se „silovanja“ odvijala u Mikinoj kancelariji za vreme časova dok su vrata bila zatvorena, a roletne spuštene. Deca objašnjavaju zašto to ne može da bude istina: na Mikinoj kancelariji ne postoje vrata, kao ni roletne na prozorima!

Šta bi učenici Mikune škole uradili ukoliko bi Aleksić bio pušten iz pritvora, i gde bi ga odveli, a kako bi reagovali ako bi sreli Milenu Radulović, pogledajte u VIDEU.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR