Glas Javnosti

ALEKSIĆEVE KOLEGE NE SKRIVAJU OGORČENOST: Za Radmilu Mika je DŽUKELA a Pele pričao o STUDENTKINJAMA koje su mu se POVERILE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Komentar glumaca i ostaloh kolega iz dramske branše na "slučaj Aleksić" ne jenjavaju. Sada su se oglasili i Radmila Živković i Dragan Petrović-Pele.

Čuvena glumica nije krila koliko je užasnuta onim za šta se reditelj i pedagog Mika Aleksić optužuje.

Radmila smatra da je uhapšeni učitelj glume sramota za profesiju i da treba da bude najstrože kažnjen.

-Džukela jedna, sram da ga bude! Urlala bih od besa zbog svega što se desilo tim devojkama. Moja ćerka je tri puta išla na njegove časove i više nije htela pošto ju je udarao štapom po prstima. Taj monstrum treba da prođe kroz toplog zeca jer je bruka za profesiju, đubre jedno, govorila je Radmila.

Povodom Mikinog slučaja oglasio se i glumac i pedagog Dragan Petrović-Pele:

-Iva, nažalost, nije jedina koju je Mika zlostavljao. Nekoliko mojih učenica mi se javilo i ispričalo šta su sve preživele u toj školi. Bio sam šokiran. Rekao sam im da sam tu za njih i da im stojim na raspolaganju 24 sata, šta god da im zatreba. Znam da se posle Milene Radulović i Ive još devojaka javilo policiji. Čuo sam i da se broj Aleksićevih žrtava povećava iz sata u sat, rekao je Petrović i dodao da ga je cela ova situacija jako potresla.

OVAKO JE VUK KOSTIĆ PRIČAO O ALEKSIĆU: Mika je došao kad sam imao ŠEST GODINA... (VIDEO)

-Uznemirio sam se kada su mi studentkinje ispričale na koji način su zlostavljane. Želele su da to od njih čujem, a ne da to saznam iz medija. Potpuno sam se slomio kada sam čuo šta su preživele, obuzelo me je osećanje stida, ništa o tome nisam znao, nisam ni naslućivao... Morao sam da pojačam terapiju jer mi zbog svega ovoga adrenalin čas skače, čas pada... Šta mislite, kako mi je bilo kada sam sve te jezive priče slušao iz prve ruke? Nisam znao šta toj deci da kažem, kako da im priđem... Zadesilo me je nešto sasvim nepoznato i razarajuće, nešto što poražava do nogu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Petrović ne želi da otkriva imena ostalih studentkinja koje su preživele Mikino zlostavljanje, ali naglašava da je reč o mladim devojkama.

-Sve Aleksićeve žrtve su bile na početku karijere. Veoma su mlade i tek su krenule da krče put u ovom poslu. A, posle svega što im se desilo treba da ostanu zdrave i prave, fizički i mentalno, a ne da im se glumački svet zgadi još na prvom koraku. Bojim se da je toliko strašno to što su te devojke preživele u Mikinoj školi, da takav zločin nikada neće moći da zaborave.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR