Glas Javnosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ovo je novi režim rada gradskog prevoza i traje do ponedeljka

Društvo
Autor: Glas javnosti

Od večeras. 5. novembra, pa sve do ponedeljka ujutru na snazi će biti izmene u kretanju pojedinih linija gradskog prevoza zbog radova na redovnom održavanju starog Savskog mosta.

Zbog pomenutih radova koji će se izvoditi bez saobraćaja, ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12. od večeras u 22 sata, do ponedeljka, 8. novembra u 4 ujutru.

Primvremena trmvajska linija 7L u ovom periodu će se uspostaviti u oba smera na relaciji Ustanička - Pristanište, kao i privremena linija 9L na relaciji Omladinski stadion - Banjica, takođe u oba smera. Tramvajska linija broj 13 biće pojačana, navode iz gradskog Sekreterijata za javni prevoz.

Autobusi na liniji 78, 83 i E1 će ka trgu Slavija ići Bulevarom Mihajla Pupina, zatim preko Brankovog mosta, Brankove, Crnogorske, Karađorđeve i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zemunu saobraćajnicama Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Pored ovih biće uspostavljena i privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 - TC "Ušće" (Blok 45 - Dr Ivana Ribara - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe - Bulevar Milutina Milankovića - Milentija Popovića - Ušće - TC "Ušće").

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR