Glas Javnosti

ТАЛАС НАСИЉА У ГРАЧАНИЦИ: Обијене куће. ресторани, украден аутомобил.. Појачано полицијско обезбеђење испред школа

Društvo
Autor: Глас јавности / Ало.рс / од 08.06.2018.

Командир косовске полиције у Грачаници Братислав Трајковицћ саопштио је да је током претходне ноц́и у Грачаници пријављено дванаест крађа и да је причињена материјална штета.

Током претходне ноћи у Грачаници забележени су крађа и више покушаја крађе. Украден је један аутомобил, неколико их је обијено, а покушано је и обијање једне куц́е, потврдио је за РТК2 командир полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

Радио Грачаница јавља, међутим, да се током претходне ноц́и догодило "око 12 пљачки", у којима су „обијени аутомобили, међу којима и аутомобил актуелног председника Општине Грачаница, а један аутомобил је и украден“.

„У више обијених аутомобила су том приликом нестала лична документа власника. Поред тога, обијен је и ресторан ’Механа‘, а забележено је и обијање куц́а на више локација у Грачаници“, јавља овај медиј из Грачанице.

Градоначелник Срђан Поповић одржао је хитан састанак о безбедности са представницима Кфора и полиције, пише Спутник.

"Како би се безбедност подигла на виши ниво, договорено је да се на територији Општине Грачаница повец́а присуство полиције. Договорено је повец́ање полицијских патрола на четири тачке — испред школа у Угљару, Сувом Долу, Скуланеву и Лапљем Селу. Према плану, присуство полиције цће бити повец́ано у периоду када је фреквентност деце у школама највећа“, казао је Поповић, преноси РТВ КиМ.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR