Glas Javnosti

'STOP KORNA TERORU': Roditelji ispred Skupštine srbije organizuju protest protiv obaveznog nošenja maski za decu!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Neformalna grupa roditelja odlučila je da iskaže svoje nezadovoljstvo protiv nametanja nošenja maski deci kada krene školska godina i pozvala sve zainteresovane da im se priključe ispred Skupštine Srbije. Saopštenje prensoimo u celosti.

Godinama se igraju sa životima i budućnošću naše dece. Godinama niko ne čuje vapaj roditelja.

SADA SU PREŠLI CRVENU LINIJU NAŠE TOLERANCIJE-NAROD BRANI SVOJE NAJVEĆE SVETINjE, SVOJU DECU I SVOJU SLOBODU, IZLASKOM NA ULICE 29. AVGUSTA

Najavljeno je formiranje dečijih logora u školama, PRVO potčinjavanje dece nošenjem maski koje kako psihološki deluju na svest deteta, tako i veoma štetno zdravstveno na dečiji mozak i psihofizički razvoj

. Represivne mere prema deci koja maske NE NOSE, OPOMENE, UKORI, SUSPENZIJE DECE. Zaraženu decu u školama će "IZOLOVATI“ OBAVEŠTAVATI ZDRAVSTVENI CENTAR. Pitanje je da li će nam decu odvoditi u neke ARENE napravljene specijalno za školsku decu, koje će opet čuvati vojska,gde roditeljima neće biti dozvoljen pristup. TO NE ZNAMO, ALI MOŽEMO SVAŠTA OČEKIVATI I AKO SVETSKE STUDIJE POKAZUJU DA DECA NISU IZVOR I PRENOSIOCI ZARAZE KRIZNI ŠTAB SRBIJE DONOSI OBAVEZUJUĆI TEROR NAD DECOM.

Država perfidno odgovornost prebacuje na roditelje, što im daje odrešene ruke da decu jednog dana oduzmu i izoluju pod izgovorom Kovida 19.

SZO, koje vlasti Srbije slepo slušaju, daje preporuku da DECA ISPOD 12 GODINA NE TREBA DA NOSE MASKE, što je u paritetu do 6 razreda. Ali SRPSKI NELEGALNI KRIZNI ŠTAB postavlja sebe da su „veći papa od pape“, donosi ne preporuku već OBAVEZU da sva deca od 1. razreda MORAJU NOSITI MASKE i vrše ZLOUPOTREBU SVOG POLOŽAJA VRŠEĆI TEROR NAD NAŠOM DECOM.

Sprečili smo svojim buntom i spontanim građanskim protestom UVOĐENjE POLICIJSKOG ČASA I PROTIVUSTAVNO ZATVARANjE I ODUZIMANjE LjUDSKI I GRAĐANSKIH SLOBODA GARANTOVANIH USTAVOM.

Sledi najava vakcinisanja građana još jednom vakcinom protiv Korona virusa za koju priznaju da nije dovoljno ispitana.
DOSTA VIŠE!!!

Ovo nije pitanje politike. Ovo je pitanje opstanka svih nas.

Takođe, Zakonom o pravima deteta koji uskoro treba da se usvoji su predvideli obaveznu vakcinaciju kao “pravo” deteta i njegovo zanemarivanje ako roditelj sumnja u bezbednost iste.
Ishod- oduzimanje nevakcinisane dece.

To ne smemo dozvoliti. Krađu dece u porodilištima nismo mogli da zaustavimo, ovu sada možemo.

-VREME je da ustanemo i PRUŽIMO OTPOR protiv SATANISTIČKIH MERA JEDNOG ČOVEKA i FIKTIVNOG kriznog štaba koji naše građane i decu dovode u OZBILjNU ZDRAVSTVENU OPASNOST, dok Vlast drsko oduzima narodu sva građanska i ljudska prava.
ZAHTEV PROTESTA:
-STOP MASKAMA
-STOP NASILjU NAD NAŠOM DECOM
-STOP TERORU VLADE I KRIZNOG ŠTABA
-STOP PRISILNOJ VAKCINACIJI
-STOP ODUZIMANjU GRAĐANSKIH SLOBODA GARANTOVANIH USTAVOM


Mi nismo i nikada nećemo biti zamorčići globalista.

Širom Evrope se takođe prave protesti protiv Korona ludila.

Ovo nije pitanje politike. Ovo je pitanje opstanka svih nas. 29.08. u 18 časova ispred Skupštine. BEZ IZGOVORA I OPRAVDANjA
DOSTA JE VIŠE NASILjA NAD GRAĐANIMA!!!!

Ovo je borba koju svi moramo voditi!

Moramo biti svi kao jedan sa jednim ciljem – ODBRANA DECE I SLOBODE.

ONI NEMAJU NIKOGA SEM NAS DA IH ODBRANI.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR