Glas Javnosti

SRBIJA IMA SVOG SPAJDERMENA: Rvač se popeo uz zgradu u Zrenjaninu da bi spasio trogodišnje dete (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bivši sportista i član Rvačkog kluba Proleter, Vojislav Matić, našao se slučajno u centru pažnje, u Zrenjaninu. On je pritekao u pomoć porodici koja nije znala šta im je sa detetom koje je bilo samo u stanu, zaključano iznutra.

Sve se odvijalo u Dunavskoj ulici.

- Inače sam ovih dana u Novom Sadu, na godišnjem odmoru i potpuno slučajno i na kratko našao sam se u Zrenjaninu i ispostavilo se kao da je bio Božiji znak - rekao je Matić za portal I love Zrenjanin.

Pažnju mu je, priča Vojislav Matić, privukla grupa od nekoliko ljudi koji su bili vidno uznemireni nečim, ali u prvom trenutku on nije mogao ni da pretpostavi o čemu se radi.
Ispostavilo se da je u stanu na prvom spratu, zaključanom iznutra, ostala devojčica koja nije davala nikakve znakove da je prisutna.

- Njeni baka i deka tek na nekoliko minuta su napustili stan, a devojčica je u međuvremenu zaspala čitajući knjigu. To u tom trenutku nikako nisam mogao da znam, a pošto je bilo nemoguće provaliti zaključana vrata, do prozora stana sam se popeo preko gromobrana, sklonio roletne i ušao u stan - priča Matić.

Njegov podvig ostao je ovekovečen.

- Ušavši u stan zatekao sam devojčicu kako spava, tri put sam je glasno dozivao, nije se ni mrdnula i u tom trenutku sam se sledio. Posle tren dva ipak se ispostavilo da je dete samo čvrsto zaspalo, a ja sam pokušao da joj što mirnije objasnim situaciju da se ne prepadne. I to je to, hepi end - zaključio je naš bivši šampion ovu zgodu.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP