Glas Javnosti
posta

'ŠOKANTNO JE KOLIKO SMO OTUĐENI': Novosadski advokat slučajno REŠIO SLUČAJ NESTALE žene 'Motala se oko kola, a ispostavilo se da je bolesna'

Društvo
Autor: Glas javnosti

Desimir Karamatraković, novosadski advokat, slučajno je, humanim delom, otkrio da je žena koja se motala oko njegovih kola u stvari bolesna i da je prijavljen njen nestanak pre dve nedelje.

Advokat je igrom slučaja uspeo je da pomogne psihički oboleloj ženi u Novom Sadu. Veliko srca advokata se pokazalo u tragikomičnom slučaju ispred njegove kuće.

"Izađem preksinoć pred zgradu da pušim i vidim neka žena se mota oko mog automobila, pokušavajući da ga otvori. Neko vreme posmatram i ukapiram da žena najvetovatnije ima psihičkih problema. Umesto da krenem da vičem na nju i da je teram, priđem i ponudim joj pomoć, započnemo razgovor i uverim se u ono što sam i pomislio", počeo je Karamatraković.

Novosadski advokat je onda diskretno pozvao policiju i sačekao patrolu kako bi pomogao ženi.

"Dok sam čekao patrolu, ćaskao sam sa ženom i 'pomagao' joj da otključa moj auto. Kada je došla policija, rekao sam joj da se ne plaši, da su to dobri ljudi i da će joj pomoći da otključa auto", dodaje Karamatraković.

Međutim, ova priča je ubrzo dobila epilog jer se ispostavilo da se radi o nestaloj bolesnoj ženi, čiji je nestanak pre dve nedelje prijavila njena ćerka.

"Od tada je traže. Majka i ćerka su iz Beške. Uglavnom, ćerka je došla po majku, koja je bila sa policajcima u kolima do dolaska ćerke. Zašto kažem sam Bog me poslao? Zato što je majka čitave dve nedelje lutala ko zna gde i to niko nije primetio. Šokantno je koliko smo postali otuđeno društvo", zaključio je Desimir Karamatraković.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR