Glas Javnosti

Roditelji zbog novih mera u školama zaratili na Tviteru: 'Moj sin će ići u školu, bez maske i bilo čega sličnog, baš da vidim ko će da mu zabrani!'

Društvo
Autor: Glas javnosti

Školska godina je počela u neviđenom izdanju! Više niko ne priča o udžbenicima, prvacima, sve manjem broju dece koja upisuju škole već samo i jedino o tome da su đaci potencijalni nosioci zaraze koronavirusa, i kako treba da nose maske.

Jedan otac je na Tviteru rešio da javno pita roditelje zašto šalju svoju decu u školu i prave im kako je napomenuo, traumu i cirus od života.

Naime, on je bio iznenađen činjenicom da samo njegova ćerka i još jedno dete iz njenog razreda neće ići u školu, već će nastavu slušati onlajn.

 
- Iz celog razreda moje cerkice, samo ona I jos jedno dete neće ići u školu da sedi izolovano i pod maskom, nego će biti svojoj kući i učiti online. Ja ne znam šta je sa većinom roditelja, kako možete da svom detetu priredite cirkus i traumu, pitao se ovaj otac na svom Tviter nalogu.

 

Odmah nakon njegove izjave, uključili su se i drugi roditelji, a bilo je i onih koji su rekli da će poslati svoje dete u školu, i to bez zaštitne maske.

Jovana Stojković, psihijatar i predsednica pokreta "Živim za Srbiju", oštro se usprotivila merama koje su propisane za đake u školama.

Dok su jedni govorili kako roditelji na silu šalju svoju decu u školu da ih muče jer su lenji, drugi smatraju da je socijalizacija njihove dece nakon ovoliko vremena neophodna.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR