Glas Javnosti

РАДУЈТЕ СЕ ХИПСТЕРИ! До краја године у Београду први локал "најизвиканијег" кафића на свету - СТАРБАКСА!

Društvo
Autor: Глас јавности / Бета.рс / од 06.06.2018.

Највећи оператер ресторана у централној Европи, Амрест холдингс најавио је данас да планира да ове године отвори у Србији локале ланца америчке кафетерије Старбакс, саопштено је данас.

"Први Старбакс локал биће отворен у току ове године у Београду, граду са дугогодишњом традицијом уживања у кафи.АмРест је водећи оператер Старбакс кафеа у региону централне Европе, а Србија представља најновије тржиште на коме ова компанија отвара први локал", наводи се у саопштењу те компаније.

Председник за Старбакс у компанији Амрест Адам Муларук изјавио је да му је веома драго што ће кроз отварање првог локала у Београду та компанија бити у стању да гостима у Србији понуди "јединствено Старбакс искуство".

"Ова земља има богату културу кафе и унапред се радујемо што постајемо њен део, те што ћемо посетиоцима пружити место где ће моћи да уживају у квалитетној кафи и открију нашу страст", рекао је Муларук.

Компанија Амрест која је први локал отворила у Прагу 2008. године, сада има од 300 Старбакс кафетерија у Пољској, Немачкој, Чешкој, Словачкој, Мађарској, Румунији и Бугарској.

Старбакс, основан 1971. године у Сијетлу, у САД, има више од 28.000 локала широм света и сматра се највећом светском фирмом за пржење и продају специјалне кафе.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR