Glas Javnosti

PLANULI U REKORDNOM ROKU: Podeljeni svi vaučeri za subvencionisani odmor, evo kada stiže NOVA TURA

Društvo
Autor: Glas javnosti

U rekordnom roku podeljeni su vaučeri za subvencionisani odmor u Srbiji u iznosu od 5.000 dinara, a obezbeđen je i dodatni broj.

Na šalterima "Pošte Srbije" za samo 11 dana podeljeno je 100.000 vaučera za  subvencionisani odmor u zemlji za šta je resorno ministarstvo obezbedilo 500 miliona dinara. U ponudi je 1.200 objekata u kojima se vaučeri mogu iskoristiti i to najdalje do 20. novembra. 

- Bilo je očekivano veliko interesovanje građana, s obzirom na to da je i prošle godine sve planulo, pa je odobreno dodatnih oko 50.000 vaučera. Treba očekivati u martu, kada je obično rebalans budžeta, da se građanima ponudi još vaučera. Najpopularnije destinacije prošle godine su bile Vrnjačka, Prolom i Sokobanja, Zlatibor i Kopaonik - kaže Aleksandar Seničić, direktor JUTA, a prenose Novosti.

On je takođe naglasio da vaučere koriste sve kategorije građana, od studenata do penzionera i da je ova pomoć značajna posebno za hotelijere i ugostiteljske objekte. Vaučeri se mogu koristiti u trajanju od najmanje pet noćenja izvan grada, opštine ili mesta prebivališta, kao i mesta studiranja.

Zaposleni koji imaju platu manju od 70.000 dinara imaju pravo na ove vaučere. Potrebna je rezervacija u željenom objektu, za penzionere poslednji ček, a za zaposlene potvrda o primanjima. Kada su u pitanju studenti, oni moraju da prilože uverenje fakulteta za tekuću godinu.

BONUS VIDEO: SRBIN OTKRIVA KOJE SU TO METODE U OBRAČUNU SA LJUDIMA: Kina vlada svetom preko parapsihologa

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR