Glas Javnosti

PENZIONERKA ODUVALA U "POTERI"! Ljiljana (67) je čudo srpskih kvizova, prijavila je deca, a ona oborila rekord i odbranila 700.000 dinara!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Penzionerka Ljijana Radulović je čudo srpskih kvizova. Nova epizoda "Potere" ostaće upamćena po novom rekordu koji je postigla penzionerka Ljiljana!

Ljiljana Radulović Dimitrov ima 67 godina i iz Novog Sada je, a večeras ima razloga da slavi, jer joj je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara.

 NE PROPUSTITE

Ovim je postala prva žena i drugi takmičar koji je uspeo da ostvari, posle rekordera srpskih kvizova Siniše Vulića.

Bila je učesnik "Slagalice", a u "Poteru" su je prijavila deca, iako je rekla da više nije planirala da se pojavljuje u kvizovima.

"Bila sam učesnik 'Slagalice' pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada sam se pojavila. Na kraju sam stigla do četvrtog mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila, ja sam mirovala četiri godine kao olimpijac", rekla je Ljiljana za Kurir.

Profesorka u penziji godinama je predavala ustav i pravo u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, koju je i sama pohađala. Sada dane provodi uzgajajuci cveće i željno isčekuje odmor sa unucima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR