Glas Javnosti

Отац малог Душана Тодоровића открио је ко је анонимни донатор који је за Душана уплатио неопходних 70.000 евра како би отпутовао у Барселону на лечење

Društvo
Autor: Глас јавности / Тв Центар / од 21.09.2018.

Породица Тодоровић послала је редакцији ТВ Центар из Свилајнца допис у ком обавештава јавност о стању малог Душана и још једном захваљује свим донаторима.

"Хвала вам од срца што сте уз нас. Ситуација је далеко од идеалне, зато бисмо замолили све људе, а знамо да из најбоље намере и бриге за Дукијем желе да знају како је, да нас не контактирају путем телефона јер нисмо у могућности свима да одговоримо, а телефони су нам потребни у сваком тренутку да будемо у контакту са особљем болнице. Свакако смо у сигурним рукама и сви користе последњи атом снаге да се Дукију побољша стање. Данас ће укључити терапију и сви се молимо Богу да она почне да делује. Верујемо да желите да знате ко је анонимни уплатилац. У питању је господин Матић. Немања Матић коме се и овим путем захваљемо од срца. Да не набрајамо појединачно и из тога направимо пропуст, желимо да се захвалимо апсолутно свима који су на било који начин уз нас! Дуки је ујединио људе, Дуки је спојио неспојиво. Драги људи, исти, слични, различити, хвала вам још једном на свему! Још једну молбу као родитељи имамо, а то је да у миру наставимо нашу борбу, а то је борба за Дукијев живот што нам је први и једини циљ! Хвала вам!", наводи се у допису.

Мали Душан Тодоровић из Свилајнца који је од суботе, 15. септембра, у болници "Сант Јоан де Деу", у Барселони, а коме се вратио малигни тумор надбубрежне жлезде - неуробластома, данас би требало да почне да прима терапију.

Како за "Блиц" наводи Александар Тодоровић, дечаков отац, ситуацја је далеко од иделане, али је Душан свакако у сигурним рукама.

Глас јавности / Тв Центар / од 21.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR