Glas Javnosti

МИНИСТАР АРОГАНЦИЈЕ: "Апликацију "Изабрани доктор" скинуло 34.000 људи, нико нема замерке; Ако сте схватили шта је песник хтео да каже, овај, Шабић, ви ми реците.. "

Društvo
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 07.06.2018.

Министарство здравља није чуло ниједну замерку на апликацију "Изабрани доктор", коју је скинуло више од 34.000 људи, изјавио је министар Златибор Лончар.

"До овог момента преко 34.000 људи је скинуло апликацију. Нисмо чули ни за једну замерку", рекао је Лончар за РТС на питање колико је људи скинуло апликацију и да ли треба сумњати да су безбедност и лични подаци корисника апликације угрожени.

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић раније је саопштио да апликација за заказивање термина лекарских прегледа "Изабрани доктор" има недостатке, јер се њени подаци похрањују и обрађују, оспоравајући тврдњу Министарства здравља да су то само информације које служе за контакт.

Лончар је, међутим, одбацио те тврдње.

"Ако сте ви схватили шта је песник хтео да каже, овај Шабић, ви ми реците. Ја не видим ништа друго него његову обавезу да плати Медија центру новац из буџета да би се вратио Ђиласу", рекао је министар.

Он је, такође, оценио да "нема сврхе" давати значај "човеку који личну промоцију и промоцију опозиције користи да би причао о нечему".

"Нико ниједног грађанина не тера да иде на апликацију, нити Шабића... Понављам ниједна жалба нема на то, нити да ће било који податак да оде нити је отишао", истакао је Лончар.

На питање да ли ће апликација наставити да ради, он је рекао да хоће.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR