Glas Javnosti

МАЈСТОРИ; МАЈСТОРИ: На вијадукту на обилазници око Чачка, чија реконструкција је у току, напукао један од носећих стубова – обустављен саобраћај на тој деоници

Društvo
Autor: Глас јавности / Бета / од 08.10.2018.

Саобраћај на обилазници око Чачка је обустављен и обавља се алтернативнм правцима, јер је на вијадукту на тој обилазници, чија реконструкција је у току, напукао један од носећих стубова.

Јавно предузеће "Путеви Србије", које је инвеститор радова на вијадукту, саопштило је да је на снази обустава саобраћаја на делу државног пута И Б реда број 23, на обилазници око Чачка, услед насталог оштећења на вијадукту, а саобраћај се преусмерава кроз град и индустријску зону.

Помоћник градоначелника Чачка Милан Бојовић рекао је новинарима да ће градско руководство данас имати састанак са представницима "Путева Србије" и извођачима радова, након чега ће се знати озбиљност оштећења и колико ће бити потребно времена да се стуб санира.

Пуштање саобраћаја преко вијадукта у пуном капацитету било је најављено за 16. октобар. Радови на санацији вијадукта су почели средином маја и требало је да трају до 29. августа.

Током реконструкције овог дела обилазинице саобраћај се из смера Ужица ка Чачку обављао једном саобраћајном траком.

Глас јавности / Бета / од 08.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR