Glas Javnosti

LAŽNI PREDUZIMAČ OPELJEŠIO BEOGRAĐANKU: Smestila ga u stan, on pokupio SVE IZ NJEGA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Beograđanku N.M. prevario je lažni preduzimač za 1500 evra, piše Blic, a zatim joj izneo sve vredno iz stana i nestao.

N.M. kaže da se on predstavio kao preduzimač iz Užica, koji je došao u Beograd da upiše dete u školu pa je za to vreme želeo da zaradi novac.

- Za njega sam saznala od poznanika. Meni je bilo hitno da se stan što pre renovira, a on se predstavio kao preduzimač iz Užica koji je došao u Beograd da upiše dete u školu. Bio mu je potreban smeštaj, a on je trebalo za to vreme da mi renovira stan - priča N. M. i dodaje da mu je dala ključeve od svog doma, prenosi Blic.

Svakodnevno ju je, kako kaže, obaveštavao o radovima koje izvršava u stanu dok u jednom trenutku nije nestao bez traga.

- Nakon par dana, mi smo otišli na odmor. On je ostao da radi u našem stanu i svakodnevno me je putem Vibera obaveštavao kako protiču radovi. Nisam ni u jednom trenutku posumnjala dok u nedelju nije isključio mobilni telefon i nestao bez traga. Kada sam došla, on je za sve vreme koje je proveo u stanu, skinuo je pločice iz kupatila i po neki zid okrečio - priča ona i dodaje:

- Tražio mi je novac za svakakve radove, ja sam sve uredno platila, za to čak imam i svedoke koji su mu nosili novac. Imam od njega samo ime i prezime. Prijavila sam ga policiji, međutim rekli su mi da to ime čak ni ne postoji u sistemu - priča prevarena Beograđanka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR