Glas Javnosti

KORONA JE POKUŠAJ DA SE USPORI RASPAD EU: Advokat Petronijević tvrdi da je 'apsurdno da Srbija da 17 odsto SVOJE TERITORIJE kako bi UŠLA U eu'

Društvo
Autor: Glas javnosti

Advokat Goran Petronijević je radio kao sudija u ispomoći u Peći 1998. i 1999. godine. On je dao komentar na to šta će biti predmet suda u Hagu, kao i da sumnja da će se pokrenuti pitanje trgovinom organima na Kosovu.

-Nisam optimista da će bilo šta u vezi sa trgovinom ljudskim organima biti predmet rada ovog suda u Hagu jer bi otvaranje tog problema neminovno dovelo do otkrivanja uloge dela NATO. A tragovi vode do Vukovara i dr Vesne Bosanac, gde su pronađena tela sa rastruganim grudnim košem što ukazuje upravo na vađenje organa-, rekao je advokat Petronijević.

-Nemojmo se zavaravati da su Albanci osmislili sve to. Deo NATO stoji iza toga. Logistika je njihova. U Jadranu su bili stacionirani brodovi-bolnice gde su ti organi transplantirani. U ljudskom telu ima 58 parnih i neparnih organa, uključujući i kožu, kao najveći organ i kvalitetno telo, a kažu da su organi mladih devojaka najkvalitetnija, mogu da dosegnu sumu i do deset miliona dolara! Samo jedno telo- kaže on.

I dodaje da su sistematski uništavani dokazi podsećajući na neobjašnjiv pad slovačkog aviona nad Mađarskom 2006. godine u kome se nalazilo 42 člana slovačkog kontigenta mirovne misije koji su se, posle šest meseci vraćali kući, noseći, po rečima brojnih svedoka, u tri velika aluminijumska kovčega, dokaze o trgovini ljudskim organima iz grobnice u okolini Podujeva.

Istragu je, kže vodio NATO, a porodice stradalih su za zataškavanje kasnije optužile Miroslava Lajčaka.

-U Hagu se sada zapravo sudi za ubistva Abanaca, za Srbe se koriste termini „zatvorenik“, „zarobljenik“, zato ne verujem da će ih stići zaslužena kazna-, kategoričan je Petronijević.

Goran Petronijević smatra da ćemo i dalje trpeti ogroman pritisak da priznamo Kosovo, ali da je u samoj Americi otvorena Pandorina kutija i da bukti rat između globalista i suverenista koji su za vreme Trampa maksimalno ojačali detaljno objašljavajući šta se sve promenilo.

-Poslednja pakost ili poslednji trzaj globalista bila je korona. EU se bukvalno raspadala jer su put Velike Britanije na ivici da je napuste i Mađarska, Italija, Češka, Slovačka, pa čak i jedna Danska, ali je korona zaustavila raspad EU, bar privremeno-, smatra g. Petronijević i dodaje da su te ucene davanjem 17 odsto svoje teritorije za obećanje da će, možda, jednog dana, ako se ne raspadne, Srbija ući u EU – apsurdne. Takav pravni posao, sporazum ne postoji-, izričit je advokat.

U emisiji je bilo reči o jačanju Kine, koja je postala globalistički liderali na specifičan način, multipolarnosti kojom se uspostavlja ravnoteža moći, jačanju suverenista u Evropi,  okupaciji Nemačke od kraja Drugog rata, globalistima koji koriste SAD i njene potencijale, ruskoj ideji evroazijskog tržišta od Lisabona do Vladivostoka, objavljenoj knjizi u Srbiji, Rusiji, a prevodi se i na italijanski – presude svetskim liderima za zločine počinjene tokom nelegalne akcije bombardovanja u čijem izricanju je učestvovao. Presuda a koja je kasnije, pod pritiskom – poništena.

-Zločin ne zastareva. Presuda je svojevrsni dnevnik rata sa podacima na dnevnom nivou. Utvrđeno je da je šteta između 80 i 120 miliona dolara, a oni se hvale i ističu kao su nam dali dve milijarde, ali – kredita-, ogorčen je Goran Petronijević.

(Glas javnosti/Srpski dnevnik)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR