Glas Javnosti

КОЛИКО ЈУЧЕ СУ ОТВОРИЛИ "НАЈСАВРЕМЕНИЈИ" ПОГОН: ЕКСПЛОЗИЈА У ФАБРИЦИ "МИЛАН БЛАГОЈЕВИЋ - НАМЕНСКА", Радник повређен у погону ракетног горива

Društvo
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 10.10.2018.

З. Н. (53) је примљен на одељење хирургије са лаким телесним повредама, општег доброг стања и има повреде меких ткива.

Радник З.Н. (53) задобио је лакше телесне повреде приликом јутрашње незгоде у војној фабрици „Милан Благојевић Наменска” у Лучанима. Инцидент се догодио у погону ракетног горива око осам часова. Повређени је одмах превезен у Ургнетни центар чачанске болнице.

 
Радник је примљен на одељење хирургије са лаким телесним повредама, општег доброг стања и има повреде меких ткива - казала је портпаролка Опште болнице у Чачку др Биљана Кочовић.

Референт за односе са јавношћу овог лучанског предузећа Милка Јовановић Божић казала нам је да је по хитном поступку формирана стручна Комисија за испитивање околности под којима је дошло до повређивања радника.

Анализом снимка видео надзора утврђено је непоштовање прописа рада од стране повређеног радника који је супротно прописима пре завршетка циклуса рада пресе ушао у просторију у којој се преса налази – наводе у овој фабрици.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 10.10.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR