Glas Javnosti

КАО ПО ЗАДАТКУ ИЛИ СУ ЉУДИ ЗАИСТА ОБОЛЕЛИ: На Фејсбук профил поставио одвратан виц о малом Душану

Društvo
Autor: Глас јавности / ТЕЛЕГРАФ / од 04.10.2018.

Неко ко се на Фејсбуку представља као "Armagedon Motokultivator Wajtt" објавио је на свом Фејсбук профилу срамотан виц на рачун преминулог Душана Тодоровића због чега су многи с разлогом врло бесно реаговали

После недавне неукусне „шале” изговорене у програму „Задруга” о жртви бомбардовања 1999. Милици Ракић, у јавности се појавио још један морбидан „виц”, овога пута на рачун недавно преминулог дечака Душана Тодоровића из Свилајнца.

 
Неко ко се на Фејсбуку представља као "Armagedon Motokultivator Wajtt" објавио је на свом Фејсбук профилу срамотан пост због којег су многи с разлогом врло бесно реаговали.

Његова „шала” је толико одвратна да је нећемо преносити, али смо забележили да је она изазвала велики гнев свих који су видели тај статус

- Пусти дете да почива у миру ђаволе један - написао један од њих.

- Замисли да ти умреш и неко напише исто то за тебе. Сељачино!!! - пише у коментарима.

- Требало би да идеш у лудницу да се лечиш - сматрају корисници Фејсбука.

Из онога што може да се види на Фејсбуку не може да се закључи ко је власник овог налога. Пише да је у питању неко ко је завршио Железничку школу и живи у Београду, а долази из Шапца, али фотографија га нема.

Међу фотографијама може да се види албанска застава, ако и карикирање православних обележја. Корисници Фејсбука почели су масовно да пријављују овог нечовека због језиве ствари коју је написао.

Душан Тодоровић из Свилајнца боловао је од карцинома неуробластома и од друге године се борио против ове опаке болести. После операције и хемотерапије чинило се да је све како треба, а онда се болест вратила.

Тада је у Србији покренута акција прикупљања помоћи за наставак његовог лечења и у рекордном року је прикупјено довољно новца да мали Душан оде на операцију у Барселону. Упркој лавовској борби, Душан је изгубио најважнију битку и не заслужује да се његово име злоупотребљава на овај начин.

Глас јавности / ТЕЛЕГРАФ / од 04.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR